Magyar cégek

Egészségügy

A cégről szóló információ

Acégmegnevezése: Arcibasev Keratoconus Központ

Ország: Magyarország

Szakterület: egészségügy

A tevékenység fő formái: szemsebészeti központ, keratoconus központ, keratoconus gyógyítása

Kapcsolat információ

Telefon: +36-1-209-0526, +36-1-209-0527

Fax: +36-1-209-0528

Postai cím: 1118 Budapest, Számadó u. 19

Web-oldal: www.arcibasevklinika.hu

E-mail: arcibasev[at]arcibasev.t-online.hu

Javaslat

Dr. Arcibasev Szergej akadémikus által létrehozott ambuláns szemsebészeti központ, amelynek célja a keratoconus problémájának magasan specializált sebészi megoldása a betegség I – IV stádiumában. A keratoconustól megszabadulni kívánó, különböző országokból érkező páciensek gyógyítására szakosodott, abban több mint két évtizedes nemzetközi tapasztalatot gyűjtő Arcibasev Szemsebészeti Klinika, az Arcibasev Keratoconus Központ közvetlen elődje 1994-ben nyílt meg Budapesten, a Gellérthegyen.

Dr. Arcibasev a saját módszerével végzett ambuláns gyémánt sebészeti beavatkozással a keratoconus súlyosbodásának megállását és a látás jelentős javulását egy lépésben képes elérni pácienseinél. Az I – IV. stádiumú keratoconus problémájának Dr. Arcibasev által alkalmazott megoldása a szaruhártyán kialakult kónusz (kúp, ektázia) irányított regresszióját eredményezi, ami a látás egyidejű és megtervezett javulását idézi elő. A szaruhártya kóros alakjának műtéti korrekcióját szilárdságának növekedése követi a rehabilitációs időszakban. Egyéb, vagy későbbi beavatkozások nem szükségesek a kialakult stabil állapot fenntartásához.

Kiegészito informació

A műtéti eredmény lehetővé teszi a páciens saját szaruhártyájának megőrzését, tehát a szaruhártya átültetést, keratoplasztikát (pl. PK, DALK) szükségessé tevő állapot kialakulásának megelőzését.

A módszerrel eredményesen vehető fel a keratoconus elleni küzdelem különböző beavatkozásokat követően is, mint pl. kollagén crosslinking (CXL), szaruhártya implantátum beültetés (ICRS, Keraring, Myoring), lézeres látásjavítás (LASIK, LASEK, PRK, PTK).